Contact

Opleiding Docent muziek

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK  Leiden

(071) 518 88 00

Contact, open dagen & persoonlijk advies

Contact

Opleiding Docent muziek

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK  Leiden

(071) 518 88 00

opleidingdocentmuziek@hsleiden.nl

 

Bekijk route & kaart

 

 

 

 

Open Dag

Zaterdag 9 februari

Van 9.30 tot 14.00 uur

Vier keer per jaar organiseren we een Open Dag. Tijdens de open Dagen maak je kennis met de opleiding. Er zijn presentaties van studenten, workshops, films; en je kunt spreken met docenten en studenten. Er is alle tijd voor een persoonlijk gesprek. Daarin kan de vraag aan de orde komen of de opleiding echt iets voor jou is. Ook is er uitleg over de voorwaarden om de opleiding te kunnen volgen. De stemming is uiterst hartelijk en gezellig.

 

 

Je kunt je nu al aanmelden voor de Open Dag via: aanmelden

Lever die dag een printje in van onze bevestigingsmail, en loop zonder registratie door, zonder wachttijd! Wil je je direct inschrijven op de Open Dag? Vergeet dan niet je DigiD-inlogcode mee te nemen!

 

De eerst volgende Open Dag is op zaterdag

6 april 2019, ook weer van 9.30 tot 14.00 u.

 

Persoonlijk studieadvies

Het is erg belangrijk om te weten of wij jou de juiste opleiding bieden. Daarom kun je aan Jur de Vos een persoonlijk advies vragen. Hij is kerndocent bij ons en weet alles van bijvoorbeeld toelatingseisen, studeren met een handicap en andere vragen. Mail hem op: vos.de.j@hsleiden.nl en hij belt of mailt je terug.

Een dag proefstuderen

Omdat onze opleiding zo kleinschalig en persoonlijk is, kun je een lesdag komen kijken en zelfs, als je zin hebt, meedoen aan lessen. Je proeft dan van binnenuit hoe de opleiding is en krijgt een goed beeld van de inhoud en het niveau van onze opleiding.

Daarnaast kun je in gesprek komen met de docenten en studenten. Er is tijd voor een persoonlijk gesprek om al je vragen te beantwoorden. Mail voor een afspraak naar Jur de Vos op: vos.de.j@hsleiden.nl

 

Realitycheck

Op de website van Realitycheck kun je zien of jouw beeld van onze opleiding (of een andere opleiding) wel klopt. Wat zijn de feiten en wat is jouw beeld?

www.mijnrealitycheck.nl

 

Het concert

Ieder jaar in maart organiseren de derdejaars studenten een concert. Alle andere jaren doen hieraan mee. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen in onze keuken. Je bent van Harte welkom!

 

Ontmoetingsdag

Ieder jaar organiseren de 4 antroposofische opleidingen een ontmoetingsdag. Meestal is deze in februari of maart. Houdt voor de precieze datum onze website in de gaten. www.hsleiden.nl/actueel/evenementen

 

Colofon

Concept en website-ontwikkeling • Hapé Smeele

Ontwerp • Albert Hennipman | De Ruimte ontwerpers

Interviews • Petra Essink

Films • Wout Boekeloo, Rob Valkenburg

Fotografie • Caroline Schröder (stillevens), Hapé Smeele (documentair), Charlotte Fischer (documentair werkweek Duitsland)